Kde je grafika?

Místo pro dotazy, rady a sdílení znalostí ke školnímu předmětu počítačový hardware – od součástek až po jejich správné zapojení.
Locked
JanNovak

Kde je grafika?

Post by JanNovak »

Otevřel jsem doma PC a nenašel jsem v něm grafickou kartu, ve škole mi ale učitel řekl, že bez grafické karty se nemůže na monitoru nic zobrazit. Mohl by mi někdo říct, proč mi doma vše funguje, i když tam grafickou kartu nevidím?
JardaVomacka

Re: Kde je grafika?

Post by JardaVomacka »

To máš asi integrovanou grafiku. Nachází se uvnitř procesoru.
random1

Post by random1 »

JanNovak wrote: Tue 10. Feb 2026 13:53:53 Otevřel jsem doma PC a nenašel jsem v něm grafickou kartu, ve škole mi ale učitel řekl, že bez grafické karty se nemůže na monitoru nic zobrazit. Mohl by mi někdo říct, proč mi doma vše funguje, i když tam grafickou kartu nevidím?
Doufám, že nejsi IT student. To je fakt ostuda, jednak proto, že to nevíš, jednak proto, že máš počítač na úrovni PC mojí babičky.
JanaNovakova

Post by JanaNovakova »

random1 wrote: Tue 10. Feb 2026 14:22:42
JanNovak wrote: Tue 10. Feb 2026 13:53:53 Otevřel jsem doma PC a nenašel jsem v něm grafickou kartu, ve škole mi ale učitel řekl, že bez grafické karty se nemůže na monitoru nic zobrazit. Mohl by mi někdo říct, proč mi doma vše funguje, i když tam grafickou kartu nevidím?
Doufám, že nejsi IT student. To je fakt ostuda, jednak proto, že to nevíš, jednak proto, že máš počítač na úrovni PC mojí babičky.
Proč si hned tak toxický? Nemusíš někoho urážet, že něco neví. Ty určitě nejsi taky žádný genius. Na někoho, kdo se jmenuje "random1" si nějak moc trofáš.
random1

Post by random1 »

JanaNovakova wrote: Tue 10. Feb 2026 14:23:57
random1 wrote: Tue 10. Feb 2026 14:22:42
Proč si hned tak toxický? Nemusíš někoho urážet, že něco neví. Ty určitě nejsi taky žádný genius. Na někoho, kdo se jmenuje "random1" si nějak moc trofáš.
Ci si o sobě vůbec myslíš? Podívej se někdy do zrcadla a pak teprve zapni počítač a někomu piš. S tvým vzhledem bych mohl být klidě Albert Einstein, ale stejně by to nevyvážilo ošklivost tvého obličeje. :lol:
random1

Post by random1 »

Mimochodem, chtěl bych vzkázat moderátorovi TomasSrovnany, ať jde se svými upomínkami do háje.
TomasSrovnany

Post by TomasSrovnany »

Toto vlákno bylo zamknuto z důvodu opakovaného porušení pravidel fóra.
Locked